Publicat pe

Pyrat ROM XO Reserve – sticlele misterioase din Caraibe

Pyrat ROM este brandul care a avut o ascensiune internationala fulgeratoare si, chiar daca istoria companiei nu este printre cele mai vechi, aura de mister ce invaluie numele Pyrat, alaturi de reteta ramasa secreta a unui ROM cu gust absolut unic, plaseaza produsele companiei in topul mondial.

[thb_image alignment=”center” lightbox=”” image=”3116″ img_size=”250×250″]

Pyrat Rum este detinuta de Patron Spirits, o companie creata in 1989 de catre John Paul DeJoria si Martin Crowley. Compania nu are o distilerie, ci opereaza ca o producator tert ce selecteaza o serie romuri si ingrediente care, combinate dupa o formula secreta, au ca rezultat bautura devenita celebra.

[thb_image alignment=”center” lightbox=”” image=”3120″ img_size=”400×250″]

Asa cum spuneam, Pyrat Rom XO are o formula pe care compania a pastrat-o secreta (si probabil ca nici nu o vom afla vreodata). Stim insa ca ROM-ul Pyrat este rezultatul unui combo de noua ROM-uri diferite, invechite pana la 15 ani in butoaie de stejar dulce american, si ca a ajuns, la scurt timp dupa prezentarea publicului, in anul 1997, printre favoritele cunoscatorilor. Cei care au gustat din Pyrat ROM XO Reserve stiu deja ca aroma bauturii este inconfundabila si ca unicitatea gustului este de nocontestat. Este acel gen de bautura rafinata care isi va face loc cu bibacie in sufletul oricui o va savura. Sa nu va mire daca intr-o discutie pe tema celor mai bune ROM-uri un cunoscator va mentiona Pyrat ROM XO Reserve si nu se va lasa deloc usor convins ca exista ceva comparabil nicaieri in lume.

[thb_button link=”http://www.rafinat.ro/produs/patron-pyrat-rum-x-o-reserve-0-75/” icon=”fa fa-adjust” size=”medium” color=”accent”]Cumpara Pyrat Rum XO Reserve de la Rafinat.ro si ai transport gratuit in Bucuresti si Ilfov[/thb_button]

Dincolo de gustul inedit al ROM-ului Pyrat XO prezentarea bauturii a avut un rol esential in succesul produsului. Sticla cu forma turtita este mai mult decat un exercitiu de design, este reincarnarea tipului de sticla folosita de piratii care dominau Caraibe in urma cu doua sute de ani. Iar sentimentul pe care ti-l ofera un astfel de ambalaj, ce poarta o anumita patina a timpului si reinvie povestile fascinante cu pirati, este si el la fel de unic precum gustul licorii pe care o gazduieste. Si nu exageram deloc! Patron Spirits stie sa puna accent pe fiecare detaliu si, mai ales, pe autenticitate, asa ca sticlele sunt manufacturate si, drept urmare, unice. Apoi, sunt impodobite cu imaginea lui Hoti, protectorul prezicatorilor si barmanilor, un simbol des intalnit in Caraibe. Nu in ultimul rand, trebuie sa stiti ca fiecare sticla de Pyrat ROM XO Reserve este umpluta si etichetata manual cu un numar de serie la fabrica de pe insula Anguilla.

In final va invitam sa incercati Pyrat ROM XO Reserve ca sa vedeti ca nu am exagerat deloc atunci cand am spus ca ROM-ul propus de catre Patron Spirits este inconfundabil si ca, o data savurat, va veti intoarce la el.

[thb_button link=”http://www.rafinat.ro/produs/patron-pyrat-rum-x-o-reserve-0-75/” icon=”fa fa-adjust” size=”medium” color=”accent”]Cumpara Pyrat Rum XO Reserve de la Rafinat.ro si ai transport gratuit in Bucuresti si Ilfov[/thb_button]