Publicat pe

Crama Halewood

In mai putin de 35 de ani, Halewood International Holdings PLC a devenit dintr-o mica afacere de familie cel mai mare distribuitor si furnizor independent de bauturi din Marea Britanie, avand vanzari anuale de peste 20 de milioane baxuri si exporturi in 75 de tari.Halewood International Group are 5 filiale in: Africa de Sud, China, Tailanda, Irlanda si Romania.

In anul 1987 compania a inceput importul vinurilor din Romania, iar zece ani mai tarziu a fost deschisa prima filiala Halewood in Romania.

Avand o investitie de peste 10 milioane de euro, Halewood detine cinci divizii in Romania si este una dintre cele mai mari companii de bauturi, avand un portofoliu complex de vinuri, bauturi spirtoase si ape.

Compania a facut investitii importante pentru extinderea si plantarea suprafetelor de vita de vie, aceasta detinand peste 200 de hectare in regiuni precum Dealu Mare si Murfatlar.

Portofoliul Halewood Wines are vinuri de inalta calitate, din cele mai apreciate soiuri internationale de struguri. An de an vinurile Halewood au fost apreciate la multiple concursuri internationale. Viziunea celor de la Halewood este producerea celor mai bune vinuri din Romania.

Cel mai bun Cabernet Sauvignon, HYPERION CHAIRMAN`S RESERVE, un vin rosu sec disponibil in editie limitata 4450 sticle. In anii ’80, Nicolae Ceausescu cerea realizarea celui mai bun Cabernet posibil din viile romanesti. Astfel, parcela de teren pe care s-a realizat vinul preferat al lui Ceausescu este cea de pe care se obtine astazi HYPERION CHAIRMAN`S RESERVE CABERNET SAUVIGNON de Halewood

Un alt vin cu recunoastere internationala care a obtinut medalie de argint la renumitul CONCURS MONDIAL DE BRUXELLES 2016  este HYPERION CHAIRMAN’S RESERVE CUVEE ROUMAINE 2013.

Pentru a alege dintre cele peste 50 de produse ale cramelor Halewood va invitam sa vizitati pagina dedicata din Rafinat.ro, aici.