Publicat pe

WYBOROWA – VODCA EXQUISITE 700ML

Wyborowa Exquisite este versiunea Premium de Wyborowa Vodka și este produsa in Turew, singura distilerie din vestul Poloniei.

Vodka Wyborowa Exquisite are o aroma bogata de secara și o usoara tenta de nuci.

Cu un gust subtil de secara proaspata și aroma nucilor braziliene,  dulceața naturala este armonios combinata cu gustul subtil de paine prajita. De asemenea, ea are un gust ulterior uscat și dulce.

Gehry Frank a conceput design-ul sticlei, realizand o fuziune perfecta a gustului și rafinamentului contemporan.

Wyborowa SA a stimulat interesul, nu numai in Polonia, dar și in strainatate pentru cei care doresc sa experimenteze spiritul tradițiilor și pentru a vedea sursa unui astfel de produs ca Vodka Wyborowa Exquisite. Tradiția și splendoarea bauturii, precum și distileria , au atras numerosi consumatori din SUA, Japonia, Brazilia, Uruguay, Australia, Europa și restul lumii.

[thb_button link=”http://www.rafinat.ro/produs/wyborowa-vodca-exquisite-700ml/” icon=”fa fa-adjust” size=”medium” color=”accent”]Cumpara acum Vodka Wyborowa Exquisite la pretul de 163 RON si beneficiezi de trasport gratuit in Bucuresti[/thb_button]

In cazul in care doriti mai multe detalii despre oferta sau despre produsele noastre, va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp va contactam.

[contact-form-7 id=”10″ title=”WYBOROWA – VODCA EXQUISITE “]